Telemach generalni sponzor Omladinskog Film Festivala
25 Aprila, 2023

Od danas poklon korisnicima – OFF Plus katalog filmova mladih autora i autorica u EON Video klubu

Generalni sponzor Omladinskog Film Festivala ove godine je naša kompanija, u želji da djela mladih filmskih autora i autorica dopru do što šire publike u okviru EON video kluba spremili smo specijalni video klub katalog OFF Plus sa filmovima i serijama sa prošlogodišnjeg izdanja festivala, koji su našim korisnicima i korisnicama dostupni putem EON platforme od danas bilo kada i bilo gdje, na svim uređajima – televizoru, mobitelu, tabletu ili kompjuteru.

Od 18. do 22. jula Sarajevo će biti centar okupljanja velikog broja mladih rediteljica i reditelja, filmskih porofesionalaca te debitanata iz Bosne i Hercegovine, regije i cijele Evrope. Razlog tome je predstojeći 15. Telemach Omladinski Film Festival (OFF), koji donosi dragocjeno iskustvo za mlade filmske stvaraoce i stvoriteljice te užitak za ljubitelje filma.

Telemach Omladinski Film Festival je najveći događaj ove vrste jugoistočnoj Evropi i najznačajniji festival za mlade filmske autore i autorice u Bosni i Hercegovini. Prošle godine na festivalu je prikazano 45 filmova na pet lokacija, a projekcijama je prisustvovalo više od 12 hiljada posjetilaca i posjetiteljica.

U filmskim ostvarenjima sa predstojećeg, 15. OFF-a, korisnici Telemach BH će putem OFF Plus kataloga moći uživati odmah po završetku ovogodišnjeg izdanja Festivala.

Komentariši

Your email address will not be published.