Kompanija LANACO se pridružila članstvu Filantropskog foruma
17 Marta, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom marta pridružila kompanija LANACO – kao prva kompanija članica. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i lider kompanije LANACO Dragan Ninić.

Radujemo se što je kompanija LANACO prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Gospodin Ninić je ovom prilikom izjavio: “Zahvalni smo na prilici da se među prvima pridružimo Filantropskom forumu i da ukažemo na vrijednosti za koje svi želimo da su više prisutne u društvu. Smatram da je naš zadatak da kreiramo svijest za brigu o čovjeku i održavanju temelja i vrijednosti zdravog društva. Zajedno sa drugim filantropski orijentisanim kompanijama, organizacijama i individualcima, ujedinjenim u Filantropski forum, želimo da kreiramo preduslove da naše buduće generacije ostvare svoj puni kapacitet i potencijal.”

 Zahvaljujemo se i Nini Kremenović, menadžerici koroprativnih komunikacija kompanije LANACO, na izuzetnom doprinosu koji daje kao član Upravnog odbora Filantropskog foruma.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije LANACO donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.