Kompanija Forspace Solutions se pridružila članstvu Filantropskog foruma
30 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma krajem maja pridružila kompanija Forspace Solutions. Ugovor o članstvu su potpisale izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktorica kompanije Forspace Solutions Esada Karović.

Gospođa Karović je ovom prilikom izjavila: „Cijeneći važnost filantropskog djelovanja, naša kompanija je u prethodnom periodu pokrenula nekoliko značajnih projekata s ciljem razvoja preduzetničke kulture u Bosni i Hercegovini. Kroz obezbjeđenje platforme za profesionalne poslovne procese i prelazak na digitalno poslovanje nastojimo doprinijeti unapređenju tehnološkog i ekonomskog razvoja bh. tržišta s posebnim naglaskom na razvoj SME segmenta koji je temelj svake stabilne ekonomije. Vjerujemo da će naše pridruživanje Filantropskom forumu biti početak jedne uspješne priče koja će imati pozitivne efekte na ekonomiju i privredu, kao i na društvo u cjelini.”

Radujemo se što je kompanija Forspace Solutions od samog početka prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva, te što se pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije Forspace Solutions donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.