Kompanija Ministry of Programming se pridružila članstvu Filantropskog foruma
27 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom maja pridružila kompanija Ministry of Programming. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i Co-CEO & Co-Founder kompanije Ministry of Programming Rešad Začina. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, prisustvovala je Vice President of Strategic Partnerships kompanije Ministry of Programming Sara Lerota.

Gospodin Začina je ovom prilikom izjavio: “Drago nam je da zvanično postajemo dio ove krasne inicijative. Filantropija je u DNK MOP-a, gdje se na sve načine trudimo da vratimo društvu i činimo dobro. Ovo je zaista savršeni spoj za nas. Kroz članstvo i aktivnosti u Filantropskom forumu želimo inspirisati društvo (posebno mlade ljude) da svi zajedno napravimo pozitivne promjene.”

Radujemo se što je kompanija Ministry of Programming prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije Ministry of Programming donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.