Kompanija Express Courier se pridružila članstvu Filantropskog foruma
06 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom maja pridružila kompanija Express Courier. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktor kompanije Express Courier Mirza Bavčić.

Gospodin Bavčić je ovom prilikom izjavio: “Express Courier d.o.o. Sarajevo sponzorskim aktivnostima i donacijama nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, naučnim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice. Čast nam je i veliko zadovoljstvo biti jedna od prvih kompanija koja se pridružuje Filantropskom forumu koja će, zajedno s ostalim pridruženim članicama, aktivno djelovati za dobrobit društva, raditi na promociji važnosti brige o zajednici i učestvovati u zakonskim promjenama vezanim za pojednostavljenje filantropskog djelovanja kompanija i fizičkih lica u BiH.”

Radujemo se što je kompanija Express Courier prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije Express Courier donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.