Kompanija Atlantbh se pridružila članstvu Filantropskog foruma
04 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma krajem aprila pridružila kompanija Atlantbh. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i CEO kompanije Atlantbh Milad Čerkić. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, prisustvovala je i Sabina Grcić, Head of Talent and Marketing kompanije Atlantbh.

Gospodin Čerkić je ovom prilikom izjavio: „Atlantbh oduvijek prepoznaje značaj društvene odgovornosti. Edukacija mladih, sport, poduzetništvo i turizam samo su neke od oblasti kroz koje smo, zajedno s našim zaposlenicima, podržali napredak i razvoj zajednice u kojoj djelujemo. Zajedno možemo postići mnogo više, stoga nas raduje što smo dio Filantropskog foruma koji predstavlja važnu platformu za sinergijsko djelovanje u ovoj oblasti”.

Radujemo se što je kompanija Atlantbh prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije Atlantbh donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.