Kompanija Klika se pridružila članstvu Filantropskog foruma
29 Aprila, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma sredinom aprila pridružila kompanija Klika. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i izvršni direktor kompanije Klika Samir Eljazović. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, su prisustvovali i Edin Deljkić, osnivač kompanije Klika i Latifa Imamović, Head of Marketing kompanije Klika.

Gospodin Eljazović je ovom prilikom izjavio: “Klika je kroz sve protekle godine djelovanja pokazala koliko je posvećena napretku šire društvene zajednice. Inicijativa Filantropskog foruma za nas se učinila kao odličan primjer udruženog djelovanja i povezivanja ljudi vođenih istim vrijednostima, a nakon uključenosti u inicijativu od samog početka, zadovoljstvo nam je da smo jedna od prvih kompanija koja mu je oficijelno pristupila. Nadamo se da ćemo kroz zajedničko djelovanje sa članicama osnivačima, ali i drugim prijateljskim kompanijama i organizacijama postići ciljeve koje je Filantropski forum postavio pred sebe i učiniti da naša zemlja trajno bude mjesto prilika za sve njene građane.”

Radujemo se što je kompanija Klika prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije Klika donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.