“Filantropski susreti 2022” – finansijski sektor
01 Aprila, 2022

Prvi dan događaja „Filantropski susreti 2022“, održan 22.marta u Sarajevu, završen je sastankom predstavnika kompanija koje dolaze iz finansijskog sektora te nekoliko organizacija.

Svi prisutni su aktivno učestvovali u dijalogu koji je potvrdio da je osnivanje Filantropskog foruma inicijativa od velikog značaja za naše društvo, te pokazao da imamo veliku podršku u realizaciji naših ciljeva. Dijalog je vodila izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić, a kao rezultat imamo lijepe i korisne ideje u kontekstu svrsishodnijeg ostvarenja naše plemenite misije ujedinjavanja dobra.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima na lijepom dijalogu koji će biti kompas budućeg djelovanja Filantropskog foruma: Addiko Bank, Bosna Bank International, Intesa Sanpaolo Banka,  ASA Osiguranje, Bamcard, E-commerce asocijacija u Bosni i Hercegovni, Asocijacija za internet trgovinu „eComm“, PlaySchool, Udruženje Marathon, Fondacija Hastor, Fondacija Mozaik, Pomozi.ba i USAID.

Potpisivanjem pristupnice, veliki broj kompanija, organizacija, ali i individualnih filantropa, izrazio je interes za članstvom, da kroz pridruživanje Filantropskom forumu – kao jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro – daju svoj doprinos građenju ekosistema za sistemsku filantropiju, unapređenju pravnog okvira i afirmaciji filantropije u našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.