„Filantropski susreti 2022“ – trgovinski, prehrambeni i uslužni sektor
04 Aprila, 2022

Drugi dan događaja „Filantropski susreti 2022“, održan 23. marta u Sarajevu, počeo je sastankom predstavnika kompanija iz trgovinskog, prehrambenog i uslužnog sektora te nekoliko organizacija.

Svi prisutni su aktivno učestvovali u dijalogu koji je potvrdio da je osnivanje Filantropskog foruma inicijativa od velikog značaja za naše društvo te pokazao da imamo veliku podršku u realizaciji naših ciljeva. Dijalog je vodila izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić, a kao rezultat imamo lijepe i korisne ideje u kontekstu svrsishodnijeg ostvarenja naše plemenite misije ujedinjavanja dobra.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima na lijepom dijalogu koji će biti kompas budućeg djelovanja Filantropskog foruma: dm, AS Holding, Rima-pak, Express Courier, Fondacija tuzlanske zajednice, Fondacija Hastor, Fondacija Mozaik, Pomozi.ba i USAID.

Potpisivanjem pristupnice, veliki broj kompanija, organizacija, ali i individualnih filantropa, izrazio je interes za članstvom, da kroz pridruživanje Filantropskom forumu – kao jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro – daju svoj doprinos građenju ekosistema za sistemsku filantropiju, unapređenju pravnog okvira i afirmaciji filantropije u našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.