“Filantropski susreti 2022” – ICT sektor
30 Marta, 2022

Prvi dan događaja „Filantropski susreti 2022“, održan 22. marta u Sarajevu, nastavljen je sastankom koji je okupio predstavnike kompanija iz ICT sektora, te nekoliko organizacija.

Svi prisutni su aktivno učestvovali u dijalogu koji je potvrdio da je osnivanje Filantropskog foruma inicijativa od velikog značaja za naše društvo, te pokazao da imamo veliku podršku u realizaciji naših ciljeva. Dijalog je vodila izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić, a kao rezultat imamo lijepe i korisne ideje u kontekstu svrsishodnijeg ostvarenja naše plemenite misije ujedinjavanja dobra.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima na lijepom dijalogu koji će biti kompas budućeg djelovanja Filantropskog foruma: Telemach BH, Klika, Atlant, ZIRA, Mistral, Ministry of Programming, R&S, Fondacija Hastor, Fondacija Mozaik, Pomozi.ba i USAID.

Potpisivanjem pristupnice, veliki broj kompanija, organizacija, ali i individualnih filantropa, izrazio je interes za članstvom, da kroz pridruživanje Filantropskom forumu – kao jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro – daju svoj doprinos građenju ekosistema za sistemsku filantropiju, unapređenju pravnog okvira i afirmaciji filantropije u našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.