Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ postalo partner Filantropskog foruma
06 Jula, 2022

S ponosom ističemo da se krajem juna Udruženje „Srce za djecu“ kao partner pridružilo Filantropskom forumu. Memorandum o saradnji, koji je temelj za sve buduće zajedničke aktivnosti u polju filantropije, potpisali su Tatjana Vučić, izvršna direktorica Filantropskog foruma i Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu“, a potpisivanju je prisustvovao i gospodin Harun Šabić.

Gospodin Kubat je ovom prilikom izjavio: „Radujemo se saradnji s Filantropskim forumom iz razloga što smo dio sistema koji teži unapređenju kompletne društvene zajednice. Sama misija Udruženja „Srce za djecu“ je da unaprijedi status djece i mladih koji se liječe ili su izliječeni od raka te u tom kontekstu Filantropski forum prepoznajemo kao partnera s kojim možemo zajedno unaprijediti našu zajednicu. Kroz Filantropski forum smatramo da možemo ojačati saradnju s drugim udruženjima, fondacijama i drugim pravnim licima.“

Počastvovani smo što se jedno tako plemenito udruženje kao što je „Srce za djecu“ pridružilo našoj plemenitoj misiji te vjerujemo da će naša saradnja donijeti mnogo dobra.

Komentariši

Your email address will not be published.