RSG grupacija osmomartovske poklone šalje ženama u Turskoj i Siriji
23 Marta, 2023

Društveno odgovorno poslovanje kompanija članica Filantropskog foruma te pružanje pomoći onima u potrebi još jednom se pokazalo kao neizostavni dio njihovog djelovanja. Tako je na inicijativu uposlenica u RSG grupaciji, a u saradnji s Udruženjem Pomozi.ba, ove godine RSG grupacija u okviru obilježavanja Dana žena organizovala akciju prikupljanja poklona ugroženim ženama u Turskoj i Siriji, solidarišući se s njihovim potrebama u teškoj životnoj situaciji koja ih je zadesila.

Kroz svoj radio program pozivali su sve slušateljke i slušatelje te ostale kompanije da im se pridruže u ovoj akciji i daju doprinos u vidu poklon paketa s neophodnim higijenskim proizvodima koji će se poslati ženama kojima je to od izuzetnog značaja.

Iako je planirano da se akcija realizuje u okviru 8. marta, Dana žena, odlučeno je da se ipak rok za dostavljanje poklona produži do kraja marta te, ukoliko želite, istoj se možete još uvijek pridružiti i svoje poklon pakete dostaviti do 31. marta na adresu Udruženja Pomozi.ba, na adresu Dr. Fetaha Bećirbegovića 8 Sarajevo uz naznaku „Akcija za pomoć ženama u Turskoj i Siriji“.

Sretni smo zbog činjenice da naše članice redovno prepoznaju potrebe drugih i svoje resurse usmjeravaju upravo u pomaganje drugima, pružajući primjer i motivaciju drugima za slične akcije.

Komentariši

Your email address will not be published.