KOMPANIJA EXPRESS COURIER D.O.O. URUČILA DONACIJU KANTONALNOM ŠTABU CIVILNE ZAŠTITE GORAŽDE
25 Marta, 2023

Kompanija  “Express Courier d.o.o.” – licencirani zastupnik za UPS i UPS SCS u BiH nastavlja podržavati sve aktivnosti koje imaju za cilj zaštitu zdravlja građanki i građana Bosne i Hercegovine u prevenciji širenja pandemije koronavirusa.

Kao društveno odgovorna kompanija, sa željom da doprinese tim nastojanjima i naporima koje ulažu zdravstveni radnici, ova kompanija je danas, u koodinaciji sa nevladinom organizacijom „ Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. BH“ iz Sarajeva, Kantonalnom štabu Civilne Zaštite Goražde dostavila značajnu donaciju medicinske opreme. Ovom prilikom, Express Courier je donirao 500 litara sredstva za dezinfekciju površina, 10 digitalnih toplomjera i 10 kg granula za opću dezinfekciju, dok je Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. BH donirao 4.000 komada gumenih rukavica, 100 komada zaštitnih maski, 5 komada zaštitnih naočara te 10 litara dezinfektanta.

Donacija je namjenjena zdravstvenim ustanovama, JU Dom zdravlja “Isak Samokovlija” i Kantonalnoj bolnici u Goraždu.

„U ime kompanije Express Courier d.o.o. i naših zaposlenih, zahvaljujem se ljekarima i kompletnom medicinskom osoblju Doma zdravlja i Kantonalne bolnice za veliki ljudski i profesionalni angažman i požrtvovanost“ – poručio je ovom prilikom direktor kompanije, Mirza Bavčić.

Komentariši

Your email address will not be published.