Otvaranje Preduzetničkog centra u Banjoj Luci
17 Marta, 2022

Preduzetnički centar Banja Luka, koji okuplja mnoštvo aktera, partnera i organizacija koje se bave preduzetničkim aktivnostima, svečano je otvoren 22. novembra 2021.

Forum je otvorio gradonačelnik Grada Banja Luka Draško Stanivuković istaknuvši kako je od velike važnosti uspostavljanje ovakvog centra. Prisutnima se obratila i Maja Milijević, savjetnica za preduzetništvo u sklopu Preduzetničkog centra, naglasivši da je fokus na povezivanju domaće preduzetničke scene sa svjetskim i inostranim akterima. 

U panel diskusiji „Izazovi u privredi i investicione mogućnosti”, učestvovali su Tatjana Vučić (Filantropski forum BiH), Erol Mujanović (USAID – US Agency for International Development), Branko Kecman (Business Club Banja Luka), Amra Omeragić (Finance in Motion/Finance en Mouvement) i Vladimir Čorda (Swiss EP) diskutujući o izazovima preduzetništva u BiH. 

Izvršna direktorica Filantropskog foruma je ovim povodom izjavila: „Ovakvi događaji su od izuzetne važnosti za razvoj filantropije u BiH, s obzirom na to da filantropija upravo kreće iz zdravog preduzetništva, zdravog poslovnog svijeta i zdravog razmišljanja pojedinaca koji žele ulagati u opšte dobro.“

Komentariši

Your email address will not be published.