Kompanija ZIRA se pridružila članstvu Filantropskog foruma
27 Aprila, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma sredinom aprila pridružila kompanija ZIRA. Ugovor o članstvu su potpisale izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i CEO kompanije ZIRA Sabina Selvić-Oručević. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, su prisustvovale i Elma Pašić, CCO kompanije ZIRA i Lejla Pljevljak-Rašidagić, CPO kompanije ZIRA.

Gospođa Selvić-Oručević je ovom prilikom izjavila: „U misiji ZIRA-e je razvoj boljeg društva i zajednice. Da budemo dio promjena nabolje. Kroz dosadašnjih 25 godina djelovanja brojne su akcije u kojima smo kao kompanija učestvovali u kreiranju boljih uvjeta, podržavajući prvenstveno mlade talente kroz stipendiranje, ali jednako i sportiste te udruženja s kojima dijelimo vrijednosti (obrazovanje, razvoj talenata, zdravije i humanije društvo, ekološka svjesnost…). Filantropija je važan element kulture naše kompanije i uposlenika. Radujemo se početku rada Filantropskog foruma, jer udruženi možemo još više.“

Radujemo se što je kompanija ZIRA prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije ZIRA donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.