Addiko Bank d.d. se pridružila članstvu Filantropskog foruma
22 Aprila, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma sredinom aprila pridružila Addiko Bank d.d. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i predsjednica Uprave Addiko banke Sanela Pašić, a sastanku o zajedničkim koracima prisustvovao je i menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke Emir Jildizlar.

Radujemo se što je Addiko banka prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Gospođa Pašić je ovom prilikom izjavila: „Tokom proteklih pet godina koliko djelujemo u Bosni i Hercegovini, Addiko banka Sarajevo je pokazala da je za pokretanje promjena u društvenoj zajednici i aktivan odnos, ključna volja i želja da stvari učinimo boljim i da našim sugrađanima koji su ugroženi po nekom osnovu olakšamo život i rad. Pristupanje Filantropskom forumu vidimo kao dodatni iskorak na putu ka kreiranju stimulativnog okruženja za filantropiju, s obzirom na to da ono danas to nije, barem ne u onom obimu kako je u regionu. Vjerujem da zajedno možemo napraviti puno više i puno bolje.”

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i Addiko banke donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.