Kompanija R&S se pridružila članstvu Filantropskog foruma
13 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom maja pridružila kompanija R&S. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktor kompanije R&S Kemal Selmanagić. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, prisustvovala je i Merima Habul Zuberović, marketing menadžerica kompanije R&S.

Gospodin Selmanagić je ovom prilikom izjavio: „Filantropske aktivnosti su duboko ukorijenjene u rad naše kompanije, još od samog početka. Pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, sportskim klubovima, talentovanim individualcima, vraćanje duga planeti Zemlji – samo su neke od aktivnosti kojima smo se sistemski bavili u proteklih 26 godina postojanja. Veliko nam je zadovoljstvo biti dio Filantropskog foruma, prvenstveno zbog zajedničkog djelovanja i zajedničkog dobra koje možemo postići.”

Radujemo se što je kompanija R&S prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije R&S donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.