Fondacija “Stariji brat, starija sestra” postala partner Filantropskog foruma
16 Maja, 2022

S ponosom ističemo da je Fondacija “Stariji brat, starija sestra” sredinom maja postala partner Filantropskog foruma. Memorandum o saradnji, koji je temelj za sve buduće zajedničke aktivnosti u polju filantropije, potpisali su Tatjana Vučić, izvršna direktorica Filantropskog foruma i Ivana Radić, izvršna direktorica Fondacije “Stariji brat, starija sestra”.

Gospođa Radić je ovom prilikom izjavila: „Djelovanjem Mreže i kasnije Fondacije “Stariji brat, starija sestra” njegujemo vrijednosti dobročinstva, volonterizma i solidarnosti, jer samo tako možemo izgraditi bolje i pravednije društvo za sve nas. Izuzetna nam je čast što su naši prijatelji iz Filantropskog Foruma prepoznali značaj naših aktivnosti usmjerenih na potrebe djece i volontera u mentorskom programu “Stariji brat, starija sestra”. Vjerujem da je ovo početak jedne divne priče o širenju filantropije u BiH.“

Počastvovani smo što se Fondacija “Stariji brat, starija sestra” pridružila našoj plemenitoj misiji, te vjerujemo da će naša saradnja donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.