Kompanija DM se pridružila članstvu Filantropskog foruma
20 Maja, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom maja pridružila kompanija DM. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i izvršni direktor kompanije DM Damir Šlosel. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, prisustvovalo je nekoliko članova menadžmenta kompanije.

Gospodin Šlosel je ovom prilikom izjavio: “Tijekom šesnaest godina našeg poslovanja u BiH, nastojali smo društveno odgovornim aktivnostima obuhvatiti sve sfere i izazove društva te, kad god smo mogli u aktivnosti uključiti i naše zaposlenike, kupce te bh. građane. U tom duhu ćemo i nastaviti djelovanje te nastaviti s realizacijom inovativnih filantropskih inicijativa u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što ćemo potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH dati svoj doprinos, zajedno s ostalim članicama, u postavljanju temelja koji će inspirisati druge kompanije za realizaciju filantropskih ideja i dobrih praksi u budućnosti.“

Radujemo se što je kompanija DM prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije DM donijeti mnogo dobra našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.