Filantropski forum dobitnik prestižne nagrade za “Social Impact”
23 Maja, 2022

Filantropski forum kroz moto „Ujedinjujemo dobro“ od prvog dana svog osnivanja nastoji da stvori perspektivniju budućnost našeg društva, stoga smo veoma ponosni što su naša vizija, misija i ciljevi, ali i naš trud i posvećenost, prepoznati od strane Sarajevo Business Foruma koji nam je ove godine dodijelio prestižno priznanje „Sarajevo Business Bridge Awards“, u kategoriji “Social Impact”.

U okviru 11. Sarajevo Business Foruma ovogodišnjim dobitnicima priznanja su uručili predsjednik Uprave Bosna Bank International Alek Bakalović i ostali članovi žirija: bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, bivši premijer Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, a naročito je zadovoljstvo što je među ljudima koji su učestvovali na dodjeli nagrade bio i gospodin Nijaz Hastor, vlasnik i osnivač ASA Prevent grupe i Fondacije Hastor.

U ime Filantropskog foruma nagradu je primila izvršna direktorica Tatjana Vučić, a dodjeli je prisustvovao i Seid Fijuljanin, predsjednik Upravnog odbora Filantropskog foruma i direktor Fondacije Hastor.

Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti Sarajevo Business Forumu koji su prepoznali značaj Filantropskog foruma te čestitati drugim dobitnicima priznanja: Porto Montenegro – Boka Place („New Business of the Year“), kompaniji Lasta („Business Move of the Year“), kompaniji Ministry of Programming („Business of the Year”), Eastern Mining d.o.o. („Investment of the Year“) i Jusufu Nurkiću („BH Brand Ambassador“).

Komentariši

Your email address will not be published.