Kompanija Bosna Bank International se pridružila članstvu Filantropskog foruma
10 Juna, 2022

S ponosom ističemo da se članstvu Filantropskog foruma početkom juna pridružila Bosna Bank International d.d. Sarajevo. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktor marketinga i komunikacija BBI banke Dino Selimović.

Gospodin Selimović je ovom prilikom izjavio: „Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Bosna Bank International prepoznata od strane Filantropskog foruma BiH kao društveno odgovorna kompanija koja pomaže i podstiče razvoj lokalnih zajednica u kojima smo prisutni kao banka. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da budemo dio ove lijepe priče koja ujedinjuje dobro u Bosni i Hercegovini i da zajedno podstičemo aktivnosti koje će olakšati i pomoći našim sugrađanima koji su u stanju potrebe.“

Radujemo se što je BBI banka prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva te smo počastvovani što se tako renomirana kompanija kao što je BBI pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i BBI banke donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.