Fondacija “Izvor nade” postala članica Filantropskog foruma
08 Juna, 2022

Ponosni smo što je Fondacija “Izvor nade” početkom juna postala članica Filantropskog foruma. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktorica Fondacije “Izvor nade” Naida Kokić.

Gospođa Kokić je ovom prilikom izjavila: „Ljubav prema humanim vrijednostima, gajenje istih, a posebno vjerovanje u mlade i njihov uspjeh je naša inspiracija, moto i imperativ. Prilika da sva naša filantropska osjećanja, nastojanja i težnje podignemo na jedan veći nivo, na nivo timskog rada, udruženog patriotizma i strateškog djelovanja kroz Filantropski forum, zajedno sa svim članicama istih određenja, za nas je istinska radost, čast i ispunjenje važne potrebe. Izražavamo nadu za produktivne početke, zahvalnost svim uloženim individualnim zalaganjima i našu spremnost da još doprinesemo općem dobru svih građana naše BiH.”

Radujemo se što se jedna ovakva organizacija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji, i vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i Fondacije “Izvor nade” donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.