Kompanija AS Holding se pridružila članstvu Filantropskog foruma
01 Novembra, 2022

S ponosom ističemo da se krajem oktobra članstvu Filantropskog foruma pridružila kompanija AS Holding.

O razlozima pridruživanja Filantropskom forumu gosp. Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave, je izjavio sljedeće: „Od iznimne važnosti je da budemo ujedinjeni kroz saradnju i na taj način postignemo rezultate u smislu unapređivanja i olakšavanja djelovanja filantropskih aktivnosti. Ponosni smo što smo dijelom ove zajednice i nastojat ćemo svojim iskustvom doprinijeti radu Filantropskog foruma koji je ključni pokretač izgradnje snažne filantropske kulture i održive filantropske zajednice.“

Zahvaljujemo se gospodinu Hrviću što je prepoznao značaj Filantropskog foruma te odlučio da kompanija AS Holding postane dio jedinstvene platforme koja ujedinjuje kompanije, fondacije i individualne filantrope, tj. ujedinjuje dobro, s ciljem izgradnje sistemskog okruženja za efektivnu i efikasnu filantropiju. Počastvovani smo što se ovakva kompanija, koja je od iznimnog značaja za bh. privredu i naše društvo u cjelini, a koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj misiji i vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i kompanije AS Holding uveliko doprinijeti razvoju našeg društva.

Ovim putem se želimo zahvaliti i gospođi Andrei Tomašević-Kolenda, PR menadžerici kompanije AS Holding, na potpunoj podršci u kontekstu uspostavljanja saradnje s Filantropskim forumom, kao i uključivanja u neke od dosadašnjih aktivnosti.

Gosp. Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave
Komentariši

Your email address will not be published.