Filantropske aktivnosti Udruženja Pomozi.ba
15 Marta, 2022

Pomozi.ba je udruženje dobrih ljudi okupljenih oko iste ideje – humanost na djelu, a u proteklih deset godina pružili su pomoć za više od milion osoba kroz različite projekte i humanitarne akcije na području BiH, ali i šire. Istinska želja da pomognu drugima u teškim životnim trenucima, zajednički rad i transparentnost zaslužni su za postignute rezultate.

Samo u toku 2021. godine Pomozi.ba organizacija donirala je 3,8 miliona KM u svrhu liječenja oboljelih građana, a to je samo jedan od programa. U sklopu stalnog i jednog od najvećih projekata pod nazivom “Obrok za sve”, ova organizacija svakodnevno podijeli više od hiljadu obroka starim i iznemoglim građanima i građankama širom BiH. Pored povremenih kampanja, Pomozi.ba ima i trajne humanitarne kampanje – “Doniraj obrok”, Fond “Sami Čamdžić za sretno djetinjstvo” i nedavno pokrenutu kampanju “Pomoć oboljelim građanima – Fond za liječenja”. Jedan od projekata ove humanitarne organizacije je i “Kuća dobra”, mjesto susreta iskreno zainteresovanih altruističnih pojedinaca i grupa koje žele pomoći drugima, mjesto saradnje humanitarnih udruženja i drugih organizacija u kreiranju dobrih ideja, te mjesto gdje se dobrota umnožava dijeljenjem.

Rad Pomozi.ba možete pratiti putem njihovih društvenih mreža FB i Instagrama, kao i putem web platforme www.pomoziba.org.

Komentariši

Your email address will not be published.