ERNOP.EU u saradnji s Phileom organizuje pretkonferenciju “Safe Spaces for Philanthropy”
26 Aprila, 2023

European Research Network on Philanthropy (ERNOP.EU) u saradnji s Phileom organizuje pretkonferenciju “Safe Spaces for Philanthropy”, koja će se održati 28. juna 2023. godine na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Univerziteta u Zagrebu.

Događaj će povezati akademike i filantropske praktičare, podstaći učenje od akademske zajednice te stvoriti „sigurne prostore“ u kojima će se učesnici baviti temama koje uključuju visok nivo povjerenja.

Stvaranjem „sigurnih prostora“ za filantropiju, ova inicijativa stvara otvorene razmjene i potencijalno će doprinijeti stvaranju novih partnerstava između akademika i profesionalaca koji rade u i za filantropiju. Praktičari će dobiti priliku za vršnjačko učenje i razmjenu o temama koje su ključne za funkcionisanje filantropskih organizacija. Za akademike će ovaj događaj pružiti priliku da se uključe u dubinski razgovor o pitanjima značajnim za profesionalce koji rade u filantropskom sektoru i da integrišu njihove povratne informacije u svoj rad.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na: ERNOP-Safe-Spaces-for-Philanthropy-2023-10-1.pdf

Učešće je besplatno, ali svi koji žele učestvovati moraju se prijaviti uz navođenje motivacije za učešće. Krajnji rok za prijavu učešća je 21. maj 2023. godine, a prijavu je moguće izvršiti putem sljedećeg linka: Registration | ernop.eu.

Komentariši

Your email address will not be published.