eCommerce asocijacija postala partner Filantropskog foruma
24 Juna, 2022

S ponosom ističemo da je eCommerce asocijacija sredinom juna postala partner Filantropskog foruma. Memorandum o saradnji, koji je temelj za sve buduće zajedničke aktivnosti u polju filantropije, potpisali su Tatjana Vučić, izvršna direktorica Filantropskog foruma, i Belma Ljuta Agić, direktorica eCommerce asocijacije.

Gospođa Ljuta Agić je ovom prilikom izjavila: „eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini od samoga početka aktivno radi na unapređenju eCommerce kanala za potrebe filantropije u našoj domovini. Kroz niz operativnih aktivnosti, savjete te kroz konkretne prijedloge učestvujemo u optimizaciji i pronalasku najboljih eCommerce rješenja za ovaj važan segment. Ozvaničenjem saradnje postavili smo temelje novim zajedničkim aktivnostima i programima kojima se neizmjerno radujemo. Kroz partnerstvo u ovoj jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro potvrdili smo odlučnost da damo svoj doprinos u građenju ekosistema za filantropiju, unapređenju pravnog okvira i afirmaciji filantropije u društvu.“

Počastvovani smo što se eCommerce asocijacija pridružila našoj plemenitoj misiji, u cilju stvaranja novih prilika u pogledu uspostavljanja online donacija, što je jedan od značajnijih koraka u kontekstu postavljanja temelja sistemske filantropije.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i eCommerce asocijacije donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.