Ećo Company se pridružila članstvu Filantropskog foruma
27 Juna, 2022

S ponosom ističemo da je krajem juna Ećo Company postala član Filantropskog foruma. Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma Tatjana Vučić i direktor kompanije Suhad Ećo. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, je prisustvovala i gospođa Elvisa Ećo.

Gospodin Ećo je ovom prilikom izjavio: „Veliko nam je zadovoljstvo da je naša kompanija prepoznata kao društveno odgovorno lice koje svojim radom i aktivnostima podstiče razvoj ekonomije, a posebno pomažući najpotrebitijim skupinama društva, u skladu sa svojim mogućnostima. Do sada smo sproveli razne aktivnosti i akcije pružanja pomoći, ne želeći to javno eksponirati i isticati, smatrajući da je pomaganje obaveza svih nas koji imamo tu mogućnost, kao i odaziv na takve pozive. Članstvo u Filantropskom forumu je prilika da se kroz zajedničko djelovanje naprave još bolji rezultati po tom pitanju, a sve s ciljem stvaranja boljeg i sretnijeg društva u Bosni i Hercegovini.“

Radujemo se što je Ećo Company od samog početka prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i Ećo Company donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.