Fond “Sami Čamdžić za sretno djetinjstvo“
22 Jula, 2022

Dati šansu i podršku djeci koja nemaju mogućnosti da razviju svoje talente i interesovanja te ostvare svoj potencijal, Udruženje Pomozi.ba uspijeva zahvaljujući trajnom fondu “Sami Čamdžić za sretno djetinjstvo“ kojeg je ovo udruženje osnovalo na inicijativu porodice i prijatelja Samija koji je nažalost prerano napustio ovaj svijet.

Sami je za svojih 13 godina dotaknuo živote mnogih na nebrojeno mnogo dobrih načina. Njegova životna radost, dobrota, mnogobrojni talenti i vrijednosti kojima su odisali svi njegovi postupci ostavili su neizbrisiv trag u svima koji su ga poznavali. Reagovao je na nepravdu i nejednakost u svom okruženju, tražio načine da pomogne drugima, a kroz ovaj fond nastavit će da čini dobra djela zauvijek. 

Amina, Ena, Malik, Ermin, Iman… samo su neka od djece kojoj je, zahvaljujući ovom fondu, Udruženje Pomozi.ba pomoglo da ostvari svoje snove, a kako bi pomogli što većem broju djece, fond možete podržati pozivom na broj 17013, kojim donirate 2 KM. Donacije su, pored poziva, moguće i putem platforme www.pomoziba.org te uplatama putem računa Udruženja Pomozi.ba.

Komentariši

Your email address will not be published.