Asocijacija za internet trgovinu „eComm“ u BiH postala partner Filantropskog foruma
22 Juna, 2022

S ponosom ističemo da je Asocijacija za internet trgovinu „eComm“ u BiH sredinom juna postala partner Filantropskog foruma. Memorandum o saradnji, koji je temelj za sve buduće zajedničke aktivnosti u polju filantropije, potpisali su Tatjana Vučić, izvršna direktorica Filantropskog foruma i Alma Ahmić, direktorica „eComm“ asocijacije. Potpisivanju je prisustvovao i gospodin Edin Halilović, član Upravnog odbora „eComm“ asocijacije.

Gospođa Ahmić je ovom prilikom izjavila: „Čast nam je i zadovoljstvo biti dio ove lijepe priče. Osnivanje i rad Filantropskog foruma od velikog je značaja za naše društvo, a „eComm“ asocijacija će svojim radom i znanjem pružati podršku u realizaciji ove inicijative i ciljeva i dati svoj doprinos u afirmaciji filantropije u našem društvu. Kroz partnerstvo i aktivnosti u Filantropskom forumu želimo inspirisati društvo da svi zajedno napravimo pozitivne promjene.”

Počastvovani smo što se „eComm“ asocijacija pridružila našoj plemenitoj misiji, u cilju stvaranja novih prilika u pogledu uspostavljanja online donacija, što je jedan od značajnijih koraka u kontekstu postavljanja temelja sistemske filantropije.

Vjerujemo da će saradnja Filantropskog foruma i „eComm“ asocijacije donijeti dobro našem društvu.

Komentariši

Your email address will not be published.